Rolf Cooking

Chef-Kok: Rolf Hoekstra

Rolf Hoekstra, een chef-kok met een rijke ervaring in de culinaire wereld, heeft zijn vaardigheden verfijnd in enkele van de meest prestigieuze keukens van Nederland.

Zijn loopbaan omvat werkperiodes bij restaurant Latour in Noordwijk, de Echoput in Hoog Soeren, en stages bij De Librije in Zwolle en Parkheuvel van Cees Helder. Verder heeft hij als souschef bij restaurant het t’ Wolhuys in Zwolle gewerkt, waar het team kookte op een niveau dat erkend wordt in de top 100 van de Lekker gids.

Gedurende de laatste 12,5 jaar heeft Hoekstra zich ingezet als versspecialist en culinair adviseur bij HANOS Heerenveen, waar hij restaurants ondersteunde met advies, inspiratie, innovatie en workshops, specifiek gericht op koken. Zijn passie voor de Big Green Egg is ontstaan door samenwerkingen met Leonard Elenbaas, wat hem inspireerde tot het geven van workshops. Hoekstra is nu klaar om zijn uitgebreide ervaring en inspiratie te delen door middel van privé- of zakelijke culinaire diners, Big Green Egg workshops of catering voor evenementen.

Restaurant Smink in Wolvega logo
Lars van Galen

Video’s