Culinair videospecialist met passie

In de gastronomie ga je altijd voor topkwaliteit en perfectie. Je wilt het beste van het beste. Die passie voor de gastronomie, kent Jonathan Polak van GastroMedia als geen ander. Met een ruime ervaring in gerenommeerde restaurants, weet hij hoe het eraan toegaat in de
horecabranche.

Ga voor het hoogst haalbare

Zijn kennis van de gastronomie komt hem dagelijks van pas als professioneel videospecialist. Dit zorgt voor een prettige werkwijze en unieke videocontent. Net als in jouw horecabedrijf gaat Jonathan daarbij voor het hoogst haalbare resultaat.

Unieke videocontent

De passie die jij in je gastronomische producten stopt, vangt de eigenaar van GastroMedia in zijn smaakvolle videobeelden. Daarbij laat hij op subtiele wijze de kleuren en vormen van jouw huisstijl terugkomen in zijn video’s. Zo creëert hij unieke videocontent waarmee jij je gastronomische producten laat shinen op sociale media of op je website.

Samenwerken?

Voor een betaalbaar instaptarief gaat Jonathan graag voor je aan de slag. Wil je meer ondersteuning ten aanzien van het online plaatsen van de videobeelden, het schrijven van bijpassende teksten of het beheer van je sociale media-accounts? GastroMedia kan je hierbij ontzorgen doordat hij samenwerkt met andere horeca-experts.

Wil je meer weten over de producten en diensten van GastroMedia?

Bel of app Jonathan op: +31 6 285 802 66
Of stuur een e-mail naar info@gastromedia.nl

Jonathan Polak handtekening
Jonathan Polak professionele cameraman aan het werk