Restaurant Smink in Wolvega

Chef-Kok: Jan Smink

Wolvega

Chef-kok Jan Smink is de trotse eigenaar van Restaurant Smink in Wolvega. Hij heeft een indrukwekkende culinaire carrière achter de rug en heeft in enkele van de beste restaurants in Nederland en daarbuiten gewerkt. Zijn passie voor koken begon op jonge leeftijd en hij wist al snel dat hij een chef-kok wilde worden.

Smink’s keuken is gebaseerd op de seizoenen en de natuurlijke omgeving. Hij gebruikt alleen de beste ingrediënten en werkt samen met lokale leveranciers om de versheid van zijn producten te garanderen. Smink is een meester in het combineren van verschillende smaken en texturen en creëert gerechten die zowel visueel als smaakvol indrukwekkend zijn.

Chef-kok Jan Smink heeft talloze prijzen gewonnen en wordt beschouwd als een van de beste chef-koks van Nederland. Hij heeft ook de Michelin-ster verdiend voor zijn uitstekende culinaire prestaties. Naast het runnen van zijn restaurant is hij ook een mentor voor jonge chef-koks en geeft hij regelmatig kookworkshops en masterclasses.

Restaurant Smink in Wolvega logo
Lars van Galen

Video’s

Culinaire inspiratie